Отборите на Андерлехт и Лудогорец играят при резултат 0:0 в мач от третия кръг

...
Отборите на Андерлехт и Лудогорец играят при резултат 0:0 в мач от третия кръг
Коментари Харесай

Лудогорец играе с 10 човека срещу Андерлехт

Отборите на Андерлехт и Лудогорец играят при резултат 0:0 в мач от третия кръг на Лига Европа.

Белгийският гранд излиза от първата минута в скица 4-2-3-1, като под рамката на вратата е Колин Коосеманс. Защитата се управлява от някогашния състезател на Уулвърхамптън, Астън Вила и Наполи - Леандер Дендонкер. В халфовата линия се разчита на опита на Матс Риц, а на върха на офанзивата е аржентинският стрелец Луис Васкес, предава Спортал. 

Старши треньорът на " зелените " Игор Йовичевич пък избра на вратата да започне Хендрик Бонман. Пред него са ситуирани Сон, Диниш Алмейда, Оливие Вердон и Фон Витри. В халфовата линия действат Педро Нареси, Дерой Дуарте и Ивайло Чочев, а по крилата нападат Рик и Кайо Видал. Атаката се води от Квадво Дуа.

Мачът стартира с първа отлична опция за Лудогорец. В 3-ата минута Рик Джонатан центрира от корнер. Бранител на Андерлехт отклони кълбото, което доближи до втора греда. Там непокрит бе Диниш Алмейда, който от доста близка отдалеченост не съумя да прати топката в мрежата на Колин Коосеманс.

В 9-ата минута Маджийд Ашимеру отправи мощен шут с десния крайник от границата на наказателното, само че кълбото не попадна в задачата. Три минути по-късно Марио Стройкенс центрира отдясно към Луис Васкес. Аржентинецът стреля от близко с глава, само че стражът на " орлите "  Хендрик Бонман показа впечатляваща реакция, с цел да предотврати попадение във вратата си.

В 23-ата минута Дерой Дуарте пробва своя шанс с удар с левия крайник, само че бе прекомерно слаб, с цел да затрудни вратаря.

В 30-ата минута Лудогорец остана с 10 души на терена. Това се случи, след като Кайо Видал се откъсна от Тристан Де Грееф, само че играчът на белгийския гранд го дръпна за фланелката. Това очевидно изнерви бразилеца, който удари противника с лакът в лицето. Първоначално основният арбитър Филип Глова сподели жълт картон, само че след обзор с ВАР той си промени решението и изгони крилото на разградчани.  

До края на първата част домакините разумно владееха повече топката, само че не съумяха да основат голово състояние пред вратата на гостите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР